Emekli Tümgeneral Özkasnakın annesi vefat etti

Emekli Tümgeneral Özkasnakın annesi vefat etti -28 Şubat soruşturması kapsamında tutuklu olan emekli Tümgeneral Erol Özkasnak, özel izinle cenaze törenine katıldı (Fotoğraflı - Görüntülü)


TOKAT (A.A) - 28 Şubat soruşturması kapsamında tutuklu bulunan emekli Tümgeneral Erol Özkasnakın annesi Tokatta vefat etti.
     Yaklaşık 10 yıldır Tokat Huzurevinde kaldığı bildirilen Rabia Özkasnak (83) kalp krizi sonucu kaldırıldığı Tokat Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.
     Özkasnakın cenazesi, yakınları tarafından hastane morgundan alınarak Ali Paşa Camisine getirildi.
     Erol Özkasnakın kardeşi Ertuğrul Özkasnak, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Yaşadığı son durum da onu çok fena şekilde etkiledi. Sanırım o da tetikledi, sebep o oldu diyemem ama tetiklemiştir diye konuştu.
     Cenazeye katılmak üzere, tutuklu bulunduğu Sincan Cezaevinden özel izinle çıkan Tümgeneral Erol Özkasnak da minibüsle camiye geldi. Özkasnaka yaklaşık 10 güvenlik görevlisinin eşlik ettiği görüldü.
     Gazetecilerin sorusu üzerine, Çok üzgünüm, hiç bir şey söylemeyeceğim diyen Özkasnak, taziyeleri kabul etti. Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Rabia Özkasnakın cenazesi Ağbayır Mezarlığında toprağa verildi.
    
     Muhabir: Zehra Aydın
     Yayıncı: A. Fatih Tekcan
<< Önceki Haber Emekli Tümgeneral Özkasnakın annesi vefat etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER