Emette AK Parti belde başkanlıklarına atamalar

Emette AK Parti belde başkanlıklarına atamalar


KÜTAHYA (A.A) - AK Parti Emet İlçe Başkanlığına bağlı belde teşkilat başkanlıklarına atamalar yapıldı.
     İlçe Başkanı Mehmet Ali Yerem, gazetecilere yaptığı açıklamada, Yenice Belde Başkanlığına Ahmet Gencer, Aydıncık Belde Başkanlığına Ramazan Çelik, Çerte Belde Başkanlığına Ahmet Aksu, Günlüce Belde Başkanlığına Orhan Düzenli, Eğrigöz Belde Başkanlığına Sadullah Şencan, Örencik Belde Başkanlığına Muhammet Tekinin atandığını bildirdi.
     Başkanlara yetki belgelerini teslim ettiklerini belirten Yerem, şöyle devam etti:
     Bu görevleri üstlenen arkadaşlarımızla sürekli diyalog içinde olacağız. Beldelerinde yaşanan sorunlar, sıkıntılar varsa çözmek için hazırız. Başarıya giden yol çok çalışmaktan geçiyor. Hep beraber çalışacağız. Bu bir nöbet değişimidir. Geçmiş dönemlerde bu görevleri üstlenen arkadaşlarımıza yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz.
     Yerem, AK Partide hizmet edenlerin, verilen hizmetin türü ne olursa olsun bunu samimiyetle ve gücü yettiği kadar yerine getirmek için gayret ettiklerini anlattı.
     Yeni başkanların hayırlı hizmetler yaparak beldelerine en iyi hizmetleri sunmanın gayreti içinde olacağına inandığını ifade eden Yerem, şöyle konuştu:
     Bundan sonra hizmetleri sürdürecek arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz. Göreve gelen arkadaşlarımız bayrağı devralarak en güzel şekilde AK Partinin hizmetini sürdürme noktasında emin adımlarla ilerleyecektir. Partimizin her kademesinde görev alan arkadaşlarımıza, dostlarımıza ve yol arkadaşlarımıza, başarılarının artarak devam etmesini Allahtan niyaz eder, yönetimlerde yeni görev alacak arkadaşlarımıza da başarılar dilerim.
    
     Muhabir: Abdülkadir Ekmekçioğlu / Sedat Gök
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Emette AK Parti belde başkanlıklarına atamalar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER