EMITTten SERKAya ödül

EMITTten SERKAya ödül


KARS (A.A) - Bu yıl 17ncisi düzenlenen Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), En Geniş, En Etkin Organizasyon ve İşbirliği ödülünü Serhat Kalkınma Ajansına (SERKA) verdi.
     SERKAdan yapılan yazılı açıklamada, 17. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarının 24-27 Ocak tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar Merkezinde düzenlendiği belirtildi.
     Dünyanın 5. büyük turizm fuarı olan ve 60 ülkenin katıldığı EMITTte illerin tanıtımlarını yapmak için yoğun çaba harcandığı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
     Serhat Kalkınma Ajansı, faaliyet yürüttüğü Kars, Ağrı, Ardahan ve Iğdır illerinin tanıtımına aktif katkı sağlamak amacıyla dört il için alan kiraladı ve illerin standını tasarladı. Dört gün süren fuarda iller kendi turistik, doğal ve kültürel zenginliklerini tanıttı.Fuarda Kars, Ani Antik Kenti, Sarıkamış Kayak Merkezi gibi turistik değerlerin yanı sıra kaşar ve gravyer peyniriyle de tanıtılmaya çalışıldı.
     17. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı EMITTin, geleneksel en iyiler ödül töreni ile son bulduğu belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
     Toplam 36 ayrı kategoride ödül dağıtılan etkinlikte Serhat Kalkınma Ajansı, faaliyet yürüttüğü Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Kars illerinin standıyla EMITT 2013te Birlikte En Geniş, En Etkin Organizasyon ve İşbirliği İle Fuarın Başarısına Katkıda Bulunanlar kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü. Aynı kategoride Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı ikincilik, Zafer Kalkınma Ajansı da üçüncülük ödülü aldı.
    
     Muhabir: Ercüment Daşdelen / Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Zekeriya Kaya
<< Önceki Haber EMITTten SERKAya ödül Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER