En çok kitap okuyana Müze Kart

En çok kitap okuyana Müze Kart


ÇORUM (A.A) - Çorum İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Özüdoğru, kütüphanelerden en çok kitap okuyanlara ücretsiz Müze Kart verileceğini bildirdi.
     Özüdoğru, yaptığı yazılı açıklamada, kütüphanelerde okuyuculara ulaşabilmek, onların desteğini alabilmek ve sunulan hizmetlerden yararlanabilmelerini sağlamak, ayrıca okuyucuların farklı bilgi ihtiyaçlarını karşılayabilmek amacıyla çeşitli eğitsel ve kültürel etkinlikler düzenlendiğini hatırlattı.
     Bu kapsamda Çok Kitap Okudum, Müze Kart Kazandım adlı bir proje başlattıklarını ifade eden Özüdoğru, şunları kaydetti:
     Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler Yayımlar Genel Müdürlüğünün Sosyal Sorumluluk Projesi ile kütüphanelerden en çok yararlanan okuyuculara hediye edilmek üzere Müze Kart verilmektedir. Müze kartlar sayesinde vatandaşlarımız ülkemizdeki bakanlığımıza bağlı müze ve ören yerlerini bir yıl içinde ücretsiz olarak gezebilmektedirler. Müze kartlar, başta Kütüphane Haftası kutlamaları olmak üzere, yıl içerisinde düzenlenecek kültürel etkinliklerde, kütüphane kullanıcılarını ödüllendirmek amacıyla verilecektir.
     Özüdoğru, 28 Ocak Pazartesi günü İl Halk Kütüphanesinde düzenlenecek törenle, kütüphanelerden en çok yararlanan okuyuculara Müze Kart ve kütüphane tarafından çeşitli hediyelerin verileceği kaydetti.
    
     Muhabir: Gazi Nogay
     Yayıncı: İsmail Çimen
<< Önceki Haber En çok kitap okuyana Müze Kart Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER