Endemik bitkiler havalimanında tanıtılıyor

Endemik bitkiler havalimanında tanıtılıyor -ICF Airports Antalya Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde Antalyanın Endemik Bitkileri konulu fotoğraf sergisi düzenlendi


ANTALYA (A.A) - ICF Airports Antalya Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde açılan Antalyanın Endemik Bitkileri konulu fotoğraf sergisinde endemik bitkiler tanıtılıyor.
     Antalya Tanıtım Vakfı tarafından düzenlenen Antalyanın Endemik Bitkileri konulu fotoğraf sergisi, Antalya Vali Yardımcısı Recep Yüksel, EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Selami Gülay, Orta Anadolu Süs Bitkileri ve Malulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Osman Bağdatlıoğlunun katılımıyla açıldı.
     Antalya Tanıtım Vakfı Başkanı Nizamettin Şen, törende yaptığı konuşmada, Antalyanın dünyanın en geniş endemik bitkilerine sahip olduğunu belirtti. Bu bitkilerin tanıtılması gerektiğini dile getiren Şen, bu doğrultuda endemik bitkilerin yer aldığı fotoğraf sergisi düzenlediklerini bildirdi.
     EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Selami Gülay da 2016 yılında düzenlenecek dünyanın botanik EXPOsu kapsamında bir endemik bitkinin de EXPO çiçeği olarak seçileceğini ve bu konuda çalışma yapılacağını kaydetti.
    
     Muhabir: Sefa Karacan
     Yayıncı: Hatice Özdemir
<< Önceki Haber Endemik bitkiler havalimanında tanıtılıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER