Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız,

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, Kütahyada: -Ne oldu da bu Türkiye 10 yılda şahlandı- Allah rızası için, bu ülke için çalışan ve bunu hiç dillendirmeyen bir insan kaynağını bulduk -Ülkemizin Gayrisafi Milli Hasılası 3 ka


KÜTAHYA (A.A) - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Ne oldu da bu Türkiye 10 yılda şahlandı- Allah rızası için, bu ülke için çalışan ve bunu hiç dillendirmeyen bir insan kaynağını bulduk dedi.
     Yıldız, Kütahyanın Tavşanlı ilçesinde, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanlığının Belediye Kültür Sarayında düzenlediği AK Gece başlıklı etkinlikte yaptığı konuşmada, 2012 yılının son saatlerinin yaşandığını söyledi.
     Yeni yılın başlamasını farklı şekilde kutlamak isteyenler, ibret almak isteyenler, geride kalan yıldan kendisine ders çıkaranlar, bir yaş daha ilerlediği için tefekkür edenler olduğunu belirten Yıldız, Kendimizden daha çok sevdiğimiz çocuklarımıza, şu anda bulunduğumuzdan daha güzel bir Türkiye bırakabilmek için uğraşacağız diye konuştu.
     Türkiyenin yalnızca ekonomisi, idaresi, sosyal yönüyle değil, aynı zamanda birliği, kalbi, vicdanı, aklıyla hep beraber yürüdüğüne işaret eden Yıldız, Türkiyede obez bir büyüme olmadığını dile getirdi.
     Yıldız, Türkiyenin her yönüyle büyümesi, sadece maddi alanlarda değil, manevi alanlarla da kendisini geliştirmesi gerektiğine dikkati çekerek, böylece vatanını, milletini, dinini seven insanların ülkede daha çok söz sahibi olabileceğini anlattı.
    
     -Layıkıyla görev yapmak için buralardayız-
    
     Muhafazakar bir yapıdan geldiklerini, bunu da yaptıkları bütün işlerde doğruluk, dürüstlük ve etrafa bakış açılarıyla hep beraber ortaya koyduklarını bildiren Yıldız, şunları kaydetti:
     Ülkemizin Gayri Safi Milli Hasılası 3 katına çıktı. İnşallah 2023 yılına kadar bir 3 katına daha çıkar. Her birimiz imkanlarımız ölçüsünde refah seviyesinden daha fazla pay alıyoruz. Gelenek ve göreneklerimiz şöyle diyor; alırken sevinmezsek, verirken üzülmeyiz. İster makam, ister mevki, ister para pul, ister şan şöhret ne varsa, bize öğretilen şekilde kullanmazsak, bunların her birini şahsi itibarımız için kullanmış oluruz. Layıkıyla görev yapmak için buralardayız. Görevlerimizi tamamladıktan sonra başka arkadaşlara ve başka kardeşlerimize bu görevleri tevdi edeceğiz. Bizde zenginin paralı ölmesi ayıplanır. İnsanın paralı olması yanlış bir şey değil ama parayı nereye harcadığı önemli. Parayı hayır hasenata mı verecek, yoksullara mı bakacak, Suriyedeki kardeşlerimize yardım mı edecek- İşte bunların muhasebesini yaparak içimizde de büyümemiz lazım.
     Yıldız, ben kültüründen değil, biz kültüründen geldiklerine dikkati çekerek, Ne oldu da bu Türkiye 10 yılda şahlandı- Allah rızası için, bu ülke için çalışan ve bunu hiç dillendirmeyen bir insan kaynağını bulduk. Yapacağız ama bir kısım insanlar bilmeyecek bunu. Bazı insanlar takdir edemeyecek. Yaptıklarımızı denize, belki de okyanusa atmamız gerekecek. Yaptıklarımızın karşılığını dünyada veya ahirette alacağımızı bilenlerdeniz ifadelerini kullandı.
     Daha sonra, Yıldıza, AK Parti Tavşanlı İlçe Başkanlığı adına çiçek hediye edildi.
    
     Muhabir: Selma Kocabaş - Hadi Şengül / Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER