Engelliler Haftası

Engelliler Haftası -Sarıcalar Özel Eğitim İş Uygulama Merkezinde eğlence programı düzenlendi -Bolu Valisi Özçimen: -"Engelli kardeşlerimizi akı kara gösterebilecek kadar zeki insanlara tercih ediyorum"


BOLU (A.A) - Sarıcalar Özel Eğitim İş Uygulama Merkezinde eğlence programı düzenlendi.
     Programda konuşan Bolu Valisi İbrahim Özçimen, engellilerin yalan dolan bilmeyen dünyasına özendiğini belirterek, "Engelli kardeşlerimizi akı kara gösterebilecek kadar zeki insanlara tercih ediyorum. Yani çok zeki olup yanlış işler yapanlardansa öyle olmayı çok daha büyük bir vasıf görüyorum" diye konuştu.
     Engellilerin yakınlarını ve öğretmenlerini tebrik eden Özçimen, "Engellilere hizmet veren, onlarla 24 saatini paylaşan, bebekliklerinden bugüne kadar eşlik eden ve yetiştiren annelerini gerçekten tebrik ediyorum ve ellerinden öpüyorum. Onlar çok değerli insanlar, bu güzel bir ikram. Çok tatlı ve değerli çocuklar. Ayrıca maaş alsalar bile bu çocuklarla ilgilenen öğretmenlerin de kutsal bir görev ifa ettiklerini düşünüyorum. Çok güzel ve ihmal edilmemesi gereken bir görev" şeklinde konuştu.
     Konuşmaların ardından engelli öğrenciler, hazırladıkları gösterileri sundu.
     Törenin sonunda Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödül verildi.
    
     Muhabir: Zafer Göder - Emin Gürbüz
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Engelliler Haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER