Engellilere Ev Tekstili Hazırlama projesi

Engellilere Ev Tekstili Hazırlama projesi -Projeye dahil olan 15 engelliye iş imkanı sağlanacak -Akçakoca Sakatlar Derneği Başkanı Belli: Bu proje dahilinde kurs alan 15 engellimiz tekstil fabrikalarında işe başlayacaklar


DÜZCE (A.A) - Akçakoca Sakatlar Derneği Başkanı Emin Belli, engellileri topluma kazandırmak için hazırlanan Ev Tekstili Hazırlama projesi dahilinde açacakları kurslara katılan 15 engelliye iş imkanı sağlanacağını belirtti.
     Proje hakkında AA muhabirine bilgi veren Belli, Türkiye Sakatlar Derneği Merkezine Ev Tekstili Hazırlama projesiyle başvuruda bulunduğunu ve projenin onaylandığını söyledi.
     Proje kapsamında 15 engelliye kurs açtıklarını belirten Belli, Engelli vatandaşları topluma kazandırmak için böyle bir proje yaptıklarını anımsatarak, şöyle konuştu:
     Türkiye Sakatlar Derneği Genel Merkezi tarafından projemize 27 bin 900 Lira kaynak ayırdı. Proje kapsamınsa bize ayrılan kaynakla kurs gören engellilere günlük ihtiyaçlarını karşılamak için günlük 20 Lira vereceğiz. Kurs gören engellilerimiz ayrıca sigortalı olaracaklardır. Bu kurs sonucunda 15 engellimizi Düzcede tekstil fabrikalarında işe başlayacaklardır.
    
     Muhabir: Soner Şen / Ömer Ürer
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Engellilere Ev Tekstili Hazırlama projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER