Engelsiz Kent Meclisi Yürütme Kuruludan teşekkür

Engelsiz Kent Meclisi Yürütme Kuruludan teşekkür plaketi -Engellilerin sosyal yaşama uyumuna yönelik çalışma yapan 3 firmanın temsilcilerine teşekkür plaketi verildi


ANTALYA (A.A) - Alanya Kent Konseyi Engelsiz Kent Meclisi Yürütme Kurulu, engellilerin sosyal yaşama uyumuna yönelik çalışma yapan firmalara teşekkür plaketi verdi.
     Engelsiz Park ve Yaşam Merkezinde gerçekleşen plaket töreninde konuşan Engelsiz Kent Meclisi Başkanı Levent Benal, Özürlüler Yasası doğrultusunda altyapıda engellilere yönelik yapılması gereken düzenlemeler için verilen 7 yıllık sürenin 3 yıl daha uzatılmasını eleştirdi.
     Hazırlanan önergeyle 3 yıllık ötelemenin sorunları çözmeyeceğini vurgulayan Benal, Engelli vatandaşlarımız adına bu durumu üzücü. 7 yılda yapılmayan çalışmalar bu 3 yıl süre içinde nasıl yapılacak, bilemiyorum. Ama önemli olan süreler değil, kafalardaki engellerin kaldırılması dedi.
     Engelli vatandaşların diğer vatandaşlarla eşit haklara sahip olduğuna işaret eden Benal, bugün bazı kurum ve kuruluşların engelliler için yaptığı çalışmalarla örnek olduğuna da değindi.
     Törende Şefin Yeri Restorandan Vedat Sönmez, Halk Bankası Alanya Şubesi Müdürü Selçuk Tuncer ve Garanti Bankası Alanya Şubesi Müdürü Bülent Tokmaza, engellilere yönelik çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi verildi.
    
     Muhabir: Mustafa Kurt
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Engelsiz Kent Meclisi Yürütme Kuruludan teşekkür Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER