Erciyeste bebek bakım odaları oluşturuldu

Erciyeste bebek bakım odaları oluşturuldu


KAYSERİ (A.A) - Dünyanın sayılı kayak merkezlerinden olma yolunda ilerleyen Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezinde yapımı tamamlanan sosyal tesislerde vatandaşların rahatı için her türlü ayrıntı düşünüldü.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Erciyes Master Planı kapsamında Erciyes Hacılar Kapıda yapımı tamamlanarak hizmete açılan tesislerde engelli lavabolarından, bebek bakım odalarına, çocuk oyun alanlarından kiralık dolaplara kadar her türlü ihtiyaca cevap verecek mekanlar oluşturuldu.
     Erciyes A.Ş Genel Müdürü Murat Cahid Cıngı, Erciyes Dağının dünyanın en büyük kayak merkezlerinden biri olması amacıyla başlatılan master planı çalışmalarının devam ettiğini belirterek, şunları kaydetti:
     Altyapı ve üst yapı çalışmaları, mekanik tesisler, bunun yanında pazarlama faaliyetlerimiz devam ediyor. Erciyese gelen misafirlerimizin ihtiyaçlarını gidermeye yönelik de çalışma yapıyoruz. Her geçen gün Erciyeste yeni bir şeyler ortaya çıkıyor. Avrupada, Avusturyada, Alplerde, İsviçrede ne varsa Erciyeste de aynısını yaptık ve halkımızın kullanımına sunduk. Özellikle lavabolar, mescitler, engelli lavaboları, çocuk oyun alanları, kiralık dolaplar, günübirlik şehir dışından gelen misafirlerimiz için soyunma kabinleri, kiralık dolaplar halkımızın hizmetine girdi. Özellikle bebeği olan ve Erciyesten istifade etmek isteyen anneler için anne bakım odaları oluşturduk. Ayrıca ilk yardım hizmetini vermek üzere sağlık kabinlerimiz burada hazırlanmış durumda.
    
     Muhabir: Musa Özyürek
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber Erciyeste bebek bakım odaları oluşturuldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER