Erdekte denize açılan üç balıkçının kaybolması

Erdekte denize açılan üç balıkçının kaybolması -Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan: -Şu anda sahil komutanlık botları, mayın gemisi, helikopter aramalara devam ediyor


BALIKESİR (A.A) - Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, hafta sonu denize açılan ve bir daha kendilerinden haber alınamayan üç balıkçı ile ilgili, Şu anda sahil komutanlık botları, mayın gemisi, helikopter aramalara devam ediyor dedi.
     Aysan, Erdek balıkçı limanına gelerek kaybolan balıkçıların yakılarına bilgi verdi.
     Henüz herhangi bir bulguya rastlanmadığını söyleyen Aysan, 3 arkadaşımız, gencimiz kayıp. Üzüntümüz büyük. Şu anda sahil komutanlık botları, mayın gemisi, helikopter aramalara devam ediyor. Dün gece de aramalar durmadı. Mayın gemisinin solar sistemi gece görüşüne sahip olduğu için. Muhtemel her nokta koordineli bir şekilde aranıyor, taranıyor. Sahil şeritleri tarandı. Arama kurtarma çalışmaları aralıksız devam ediyor. İyi bir haberin geleceğine inanıyorum. Çocuklarımızın sağsalim gelmesi için dualarımızı eksik etmiyoruz diye konuştu.
     Nahit Doğruelin babası Tahir Bulur da basında çıkan bazı haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, Oğlumunda aralarında bulunduğu 3 arkadaş, denize balığa çıktılar. Ama benim rahatsızlığım bazı arkadaşların yanlış bilgiler aktarması. Çünkü doğru haberler verilmiyor, yanlış bilgiler veriliyor, insanlar yanlış yönlendiriliyor. Benim isteğim bilgilerin bilinçli insanlardan alınması. Doğru kişilerden alınması. Bu arada önemli olan 3 can var. Burada 5 metrelik tekneden bahsediyoruz. Bu 3 arkadaş ekmek davasına düşmüş. Balık avlıyorlar ifadelerini kullandı.
     Balıkçılık yapan Selçuk Eğritepe (26), Nahit Doğruel (31) ve Tanay Koska (30) hafta sonu denize açılmış, bir daha kendilerinden haber alınamamıştı.
    
     Muhabir: Seyhan Kırıcı / Halil İbrahim Başer
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Erdekte denize açılan üç balıkçının kaybolması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER