ERDEMİRde yeni kadrolara atamalar

ERDEMİRde yeni kadrolara atamalar -ERDEMİR Genel Müdürü Özgen, ERDEMİR Grup Üretim Koordinatörlüğü görevine atandı


ZONGULDAK (A.A) - Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) Genel Müdürü Oğuz Nuri Özgenin, ERDEMİR Grup Üretim Koordinatörlüğü görevine atandığı bildirildi.
     ERDEMİRin Kamuoyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yayımlanan açıklamasında, şirketin yönetim kurulunun 19 Haziran kararıyla 2 Temmuzdan itibaren geçerli olmak üzere, Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Azasına bağlı olarak ERDEMİR Grup Üretim Koordinatörlüğü ile ERDEMİR Grup Teknoloji Koordinatörlüğü kadrolarının ihdas edildiği belirtildi.
     ERDEMİR Grup Üretim Koordinatörlüğü görevine Genel Müdür Özgenin atandığı belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
     ERDEMİR Grup Teknoloji Koordinatörlüğü görevine ise İskenderun Demir ve Çelik A.Şde İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Mesut Uğur Yılmaz asaleten atandı. ERDEMİR Grup Satın Alma Koordinatörü Şafak Çaparın unvanı ERDEMİR Grup Satın Alma Koordinatörü (vekili) olarak değiştirilmiştir. Oğuz Nuri Özgenin ERDEMİR Grup Üretim Koordinatörlüğü görevine asaleten atanması nedeniyle boşalacak olan genel müdürlük görevini şirketimizin Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Azası Fatih Osman Tar vekaleten yürütecektir.
     Açıklamada, İskenderun Demir ve Çelik A.Ş Yönetim Kurulunun kararıyla 2 Temmuzdan geçerli olmak üzere, genel müdürlük görevinden ayrılan İsmail Akçakmakın görevinin Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı Recep Özhan tarafından vekaleten yürütülmesine karar verildiği belirtilerek, Halen ERDEMİR Grup Satın Alma Koordinatörü olarak görev yapan Şafak Çaparın İSDEMİR İşletmeler Genel Müdür Yardımcılığı görevine asaleten atanmasına karar verilmiştir. İSDEMİR Teknik Hizmetler Genel Müdür Yardımcılığı görevini vekaleten yürütmekte olan Erkan Eser ise 19 Hazirandan itibaren bu görevi asaleten yürütecektir ifadelerine yer verildi.
    
     Muhabir: Erdinç Aksoy / Sinan Özmüş
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber ERDEMİRde yeni kadrolara atamalar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER