Ereğlide tarım ve hayvancılığın sorunları görüşüldü

Ereğlide tarım ve hayvancılığın sorunları görüşüldü


KONYA (A.A) - CHP Ereğli İlçe Örgütünce Tarım ve hayvancılığın sorunları ve CHPnin çözüm politikaları konulu bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
     Ereğli Site İş Merkezi Toplantı Salonunda düzenlenen bilgilendirme toplantısına CHP Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Gökhan Günaydın, CHP Gaziantep Milletvekili Mehmet Şeker, CHP Erzincan Milletvekili Muammer Işık, CHP Konya İl Başkanı Mevlüt Karpuzcu, İlçe Başkanı Fatih San ve çok sayıda çiftçi katıldı.
     CHP Ereğli İlçe Başkanı Fatih San, iktidarın tarım ve hayvancılık politikasında ciddi yanlışlıklar içerisinde olduğunu belirterek, 1,5 milyar insanın beslenme ve susuzlukla karşı karşıya olduğunu belirtti.
     San, Konyanın, Türkiyenin en büyük tarım havzası olduğunu ifade etti.
     CHP Gaziantep Milletvekili Mehmet Şeker ise yer altı suları ile ilgili yasa noktasında yaptığı açıklamada, iktidarı eleştirerek, Oylarınıza sahip çıkın. Ekmeğinize göz dikenler şimdi ise suyunuza göz dikiyor dedi.
     Şekerden sonra söz alan CHP Erzincan Milletvekili Muammer Işık ise AK Parti iktidarının rakamlarla kafa karıştırıp insanları kandırmayı başaran bir zihniyet anlayışı içerisinde olduğunu savundu.
     CHP Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Gökhan Günaydın ise da toplantıya katılan çiftçilere Tarım ve hayvancılığın sorunları ve CHPnin çözüm politikaları başlığı altında bilgiler verdi.
    
     Muhabir: Hasan Hüseyin Alemdar
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Ereğlide tarım ve hayvancılığın sorunları görüşüldü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER