Erol Büyükburç dünyanın ortasına ayak bastı

Erol Büyükburç dünyanın ortasına ayak bastı


KONYA (A.A) - Türk pop müziği sanatçısı Erol Büyükburç, Konyanın Akşehir ilçesinde, Nasreddin Hoca Türbesinin önündeki, üzerinde dünyanın ortası burasıdır yazan metal kaideye ayak bastı.
     Büyükburç, Akşehire gelerek Belediye Başkanı Abdülkadir Oğulu makamında ziyaret etti. İstanbuldaki Çarşamba Buluşmaları toplantısında tanıştığı Oğulun överek anlattığı Akşehiri kendi gözleriyle görmek için ilçeye geldiğini belirten Büyükburç, Nasreddin Hocanın fıkralarından pop ve rap tarzında çocuk şarkıları yapmak için proje hazırladığını söyledi.
     Oğul ise Büyükburçun projesini değerlendireceklerini dile getirdi.
     Büyükburç, daha sonra Oğul ile birlikte Nasreddin Hoca Türbesini ziyaret etti. Türbenin giriş kapısının önünde, üzerinde dünyanın ortası burasıdır yazılı metal kaidenin üzerine çıkan Büyükburça, Oğul tarafından dünyanın ortasına ayak bastı sertifikası armağan edildi.
     Akşehirin tarihi dokusuna ve güzelliklerine hayran kaldığını belirten Büyükburç, Akşehir adeta saklı bir şehir niteliğinde, çok beğendim. Akşehirde bahçeli bir ev satın almayı düşünüyorum. Akşehiri herkesin görmesini tavsiye ediyorum dedi.
    
     Muhabir : Bayram Uygun / Murat Aslan
     Yayıncı : Ahmet Kayır
<< Önceki Haber Erol Büyükburç dünyanın ortasına ayak bastı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER