Erzurum Barosunda devir teslim töreni

Erzurum Barosunda devir teslim töreni -Baro Başkanı Terzioğlu: Özellikle genç meslektaşlarımızın desteğiyle Erzurum Barosunda önemli çalışmalar yapacağız


ERZURUM (A.A) - Erzurum Baro Başkanı Faruk Terzioğlu, Özellikle genç meslektaşlarımızın desteğiyle Erzurum Barosunda önemli çalışmalar yapacağız dedi.
     Baro başkanlığına seçilen Terzioğlu, Palandöken Dağında bulunan bir otelde düzenlenen devir teslim töreninde görevi Mehmet Güzelden teslim aldı.
     Terzioğlu, burada yaptığı konuşmada, geçmiş dönemlerde yapılan çalışmaların eleştirilmesinin bir anlam ifade etmediğini söyledi.
     Baro başkanı olarak görev alan kişilerin günün şartlarında en iyi şekilde çalıştıklarına inandıklarını belirten Terzioğlu, şöyle konuştu:
     Bugüne kadar görev alan bütün meslektaşlarıma, başkanlara teşekkür ederim. Hizmetin bir ölçüsü yok. O günün şartları neyse o şartlar ölçüsünde hizmetler yapıldı. Yeni yönetim olarak bundan sonra yapacağımız her çalışma her düşüncenin basında yer alması ve duyurulmasına özen göstereceğiz. Baromuzun daha aktif çalışmasını istiyorsak hepimiz çalışmalıyız. Özellikle genç meslektaşlarımızın desteğiyle Erzurum Barosunda önemli çalışmalar yapacağız.
     Terzioğlu, başkan yardımcılığına Nesrullah Avar, genel sekreterliğe Tuba Yılmaz, saymanlık görevine ise İbrahim Küçükoğlunun getirildiğini sözlerine ekledi.
     Törende, Güzele hizmetleri anısına plaket verildi.
    
     Muhabir: Selami Küçükoğlu
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Erzurum Barosunda devir teslim töreni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER