Eski Esenyurt Belediye Başkanı Çapan:

Eski Esenyurt Belediye Başkanı Çapan: -"Kars belediye başkanı adayını kongre yaparak belirlemeli" (Fotoğralı)


KARS (A.A) - Eski Esenyurt Belediye Başkanı Gürbüz Çapan, "Kars, belediye başkanı adayını kongre yaparak belirlemeli" dedi.
     Esenyurt Belediyesinin kurucularından da olan Çapan, bir otelde düzenlediği basın toplantısında, kentte iki gündür temaslarını sürdürdüğünü belirterek, belediyeciliğin asfalt dökmekle eş değer hale getirildiğini savundu.
     Her yörenin kendine göre özelliği bulunduğuna dikkati çeken Çapan, "Karsın caddelerinin normalde taş kaldırım olması lazım. Bunu yeniden keşfetmeye gerek yok, daha önce yapılmış bu. Kars, Türkiyenin tek örgütlü kenti. Aklı vardır, kalbi vardır, akciğerleri vardır" diye konuştu.
     Karsta belediye başkanı adayı olması yönünde çağrı aldığını vurgulayan Çapan, şunları kaydetti:
     "Kars benim baba ocağım, ben burada büyüdüm. Atinalılar, her kuş, kanadında kendi coğrafyasının rengini taşır der. Benim de bütün renklerim Karsın renkleri. Adamı adam eden analardır derler. Bizim anamız da burasıdır. Bu toprağın kuşuyum ben. Karsa hizmet benim için ibadettir ancak başka problemlerimiz var. Kars için çözüm önerim, burada olup olmamak önemli değil, bana gerek yok yani Gürbüz Çapanları çoğaltalım. Tabi ki naçar kalırsak kaçamayız. Yeter ki akıl birliği yapalım, fikir birliği yapalım. Kars, belediye başkanı adayını kongre yaparak belirlemeli."
    
     Muhabir: Çağlar Sefertaş
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber Eski Esenyurt Belediye Başkanı Çapan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER