Eski eşyalar kapışıldı

Eski eşyalar kapışıldı -İzmir Fransız Kültür Merkezinde bir fotoğraf sergisi ile paralel olarak düzenlenen eski eşya pazarı, ilgi gördü


İZMİR (A.A) - İzmir Fransız Kültür Merkezinde, ziyaretçilerin keyif aldığı, geçmişe ve hatıralara döndükleri "eski eşya pazarı" etkinliğine evsahipliği yaptı.
     Merkezde, önceki gün açılan, Parisin eski eşya pazarlarının anlatıldığı fotoğraf sergisine paralel olarak, iki günlüğüne her türlü antika objelerin ve eşyanın bulunabileceği "eski eşya pazarı" düzenlendi.
     Ziyaretçiler, dokuzuncu kişisel sergisini açan İlknur Baltacının Paris ikinci el eşya pazarlarından çektiği 40 kareden oluşan sergiyi gezdikten sonra, bahçede kurulan pazarda alışveriş yaptı.
     Pazarda, antikacıların yanı sıra, çok sayıda katılımcı da evlerinden getirdikleri eski eşya, takı ve objeleri ziyaretçilerin beğenisine sundu.
     Eski radyolar, daktilolar, biblolar, porselen bebekler, eski paralar, ev eşyaları, piyango biletleri, örtüler, yemek takımları, kutular, eski fotoğraflar ve daha birçok objenin yer aldığı pazarı gezenler, adeta geçmişlerine yolculuk yaşadı.
     Katılımcılar, en yoğun ilgiyi eski fotoğraflar ile porselen bebeklere gösterdi.
    
     Muhabir: Senem Yazıcı
     Yayıncı: Serdar Yılmaz
<< Önceki Haber Eski eşyalar kapışıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER