Eskişehirde karbonmonoksit zehirlenmeleri

Eskişehirde karbonmonoksit zehirlenmeleri -3 farklı olayda sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 9 kişi tedavi altına alındı


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehirde, karbonmonoksit gazından zehirlenen 9 kişi tedavi altına alındı.
     Alınan bilgiye göre, Batıkent Mahallesi Dinçsoy Sokaktaki bir evde yaşayan Keziban Yılmaz (35) ile çocukları Dilara Yılmaz (11) ve Derya Yılmaz (7) rahatsızlandı.
     Yakınlarının haber verdiği 112 Acil Servis ekiplerince Yunus Emre Devlet Hastanesine kaldırılan anne ve iki çocuğunun sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendiği tespit edildi. Dilara ile Derya Yılmazın hayati tehlikelerinin olduğu bildirildi.
     Yenidoğan Mahallesi Baharyeli Sokakta bulunan bir evde yaşayan Servet Yayar (45), Zemzem Sevgi Siper (26) ve Halit Hikmet Siper (19) rahatsızlanarak kendi imkanlarıyla Eskişehir Devlet Hastanesine gitti.
     Burada yapılan ilk müdahalede sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendikleri belirlenen 3 kişi tedavi altına alındı.
     Sivrihisar ilçesi Hızırbey Mahallesi Yaşar Yurtdaş Caddesindeki bir evde yaşayan Sevil Efe (31) ile çocukları Sudenaz Efe (8) ve Muhammed Yavuz Efe (5) rahatsızlandı. Komşularının haber verdiği 112 Acil Servis ekiplerince Sivrihisar Devlet Hastanesine kaldırılan anne ve iki çocuğunun, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendiği bildirildi
     Hastanede, tedavi altına alınan anne ve çocuklarının hayati tehlikelerinin olmadığı bildirildi.
    
     Muhabir: Fatih Doğan / Deniz Açık
     Yayıncı: Ömer Erim Baştimar
<< Önceki Haber Eskişehirde karbonmonoksit zehirlenmeleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER