Eskişehirde yıkım sırasında çöken fabrika binası

Eskişehirde yıkım sırasında çöken fabrika binası -Tepebaşı Merkez İlçe Belediye Başkanı Ataç: Bu ayın 15inde binanın uygunsuz yıkımından dolayı zabıt tutulmuş, bina mühürlenmiş -Tahmin ediyoruz, mesai saati dışından yıkıma


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehir Tepebaşı Merkez İlçe Belediye Başkanı Ahmet Ataç, kullanılmayan ve yıkım çalışmaları süren bir un fabrikasındaki çökmeye ilişkin, Bu ayın 15inde binanın uygunsuz yıkımından dolayı zabıt tutulmuş, bina mühürlenmiş dedi.
     Ataç, gazetecilere yaptığı açıklamada, şu anda olayda can kaybının görünmediğini kaydetti.
     Bir inşaat firmasının ticaret merkezi ya da otel yapmak için fabrikanın yıkımını üstlendiğini ifade eden Ataç, şöyle konuştu:
     Bu ayın 15inde binanın uygunsuz yıkımından dolayı zabıt tutulmuş, bina mühürlenmiş. Ancak bugün mesai saati dışında tekrar yıkıma başlamış. Sonunda üzücü bir kaza olmuş. Ölümün olmaması büyük bir şans. Keşke sağlıklı bir yıkıma girselerdi. Böyle bir şey olmayacaktı. Bu ara, Eskişehirde bir şanssızlık var. Azrail tepemizde geziyor. Allahtan burada bir can kaybı yok. Vatandaşın belediyenin kurallarına uyması çok önemli. Bu olmazsa birtakım olumsuzluklar çıkıyor. Binanın yarısı yıkılmış, daha sonra arkadaşlarımız sağlıksız yıkımdan dolayı binayı mühürlemişlerdi. Tahmin ediyoruz, mesai saati dışında yıkıma devam etmek istediler. Böyle bir şey meydana geldi.
    
     Muhabir: Deniz Açık
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Eskişehirde yıkım sırasında çöken fabrika binası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER