Eskişehirden kısa kısa

Eskişehirden kısa kısa -"Eskart Bilet Satış ve Kredi Yükleme" otomatları hizmete sunuldu


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından 7 gün 24 saat esasına göre çalışan "Eskart Bilet Satış ve Kredi Yükleme" otomatlarını hizmete sundu.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ilk olarak, Ihlamurkentte bir alışveriş merkezi yakınlarına açılan, "Eskart Bilet Satış ve Kredi Yükleme" otomatı, vatandaşlar tarafından kullanılmaya başlandı.
     Belediye yetkilileri, "Eskart Bilet Satış ve Kredi Yükleme" otomatlarının şehrin geneline yayılacağını belirterek, vatandaşların artık yeni otomatik makinelerle haftanın 7 günü 24 saat boyunca daha kolay ve hızlı şekilde eskartlarına kredi yükleyebileceklerini bildirdi.
    
     -"4.Ulusal Sanat Çalıştayı"
     Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen "4.Ulusal Sanat Çalıştayı" gerçekleştirildi.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Tepebaşı Belediyesi Özdilek Kültür ve Sanat Merkezinde yapılan programda konuşan Anadolu Üniversitesi (AÜ) Eğitim Fakültesi Resim İş Eğitimi Bölümünden Yrd. Doç. Numan Arslan, 2010 yılında Tepebaşı Belediyesi ile başlattıkları Ulusal Sanat Çalıştayını düzenli olarak devam ettiklerini bildirdi.
     Etkinlik, AÜ Devlet Konservatuarı Sahne Sanatları Bölümü Opera Ana Sanat Dalı öğrencileri Eray Dönmez ve Gizem Gürkanın şan dinletisiyle sona erdi.
    
     Muhabir: Hicret Özkan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Eskişehirden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER