Eskişehirden kısa kısa

Eskişehirden kısa kısa -Çocuk Sanat Merkezinde Cumhuriyet Bayramı kutlaması


ESKİŞEHİR (A.A) - Tepebaşı Belediyesi 23 Nisan Çocuk Sanat Merkezinde atölye çalışmalarına katılan çocuklar, Cumhuriyet Bayramını kutladı.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenen etkinlikte, çocukların hazırladığı şiirler, dans gösterisi, oyunlar, marş ve koro şarkıları sunuldu.
     Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, bu tür programların çocukların öz güvenini artırdığını belirterek, bu etkinliklerle geleceğe daha sağlam adımlarla yürüyeceklerini kaydetti.
    
     -Tepebaşı Belediyesinde görev değişimi
    
     Tepebaşı Belediyesinde iki müdürlükte görev değişimi yapıldı.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Zabıta Müdürü olarak görev yapan Ayhan Onatın, Strateji Geliştirme Müdürlüğüne atandığı bildirildi.
     Açıklamada, Strateji Geliştirme Müdürlüğü görevini yürüten Bahri Ağaoğlunun da Zabıta Müdürlüğüne atandığı ifade edildi.
    
     -Belediye Başkanı Sakallıdan Erenköy Mahallesine ziyaret
    
     Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Ercan Kelleci ile Erenköy Mahallesini ziyaret etti.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette vatandaşların ihtiyaçlarını dinleyen Sakallı, Erenköy Mahallesinde gerçekleştirilen çalışmalar ve yeni projeler hakkında onlara bilgi verdi.
     Mahalle sakinleri de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.
    
     Muhabir: Sinan Balcıkoca
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Eskişehirden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER