Eskişehirden kısa kısa

Eskişehirden kısa kısa -Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü Bayanlar Hentbol Takımı, galip


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü Bayanlar Hentbol Takımı, Polatlı Belediye Sporu 38-27lik skorla mağlup etti.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü Bayan Hentbol Takımı, ligde başarılı sonuçlar alıyor. Son olarak, Bayan Hentbol 1. Lig C Grubunda Polatlı Belediye Spor ile Ankara Yaşar Sevim Spor Salonunda karşılaşan Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü Bayan Hentbol Takımı, deplasmanda oynadığı maçı 38-27lik skorla almayı başardı.
     Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü Bayan Hentbol Takımı, 25 Kasım pazar günü saat 13.00da Porsuk Spor Salonunda Çorum Ayyıldız Spor ile karşılaşacak
    
     -Ataç, öğretmenlerle bir araya geldi
    
     (Fotoğraflı)
    
     Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenlere bir araya geldi.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Batıkent Twenty Six Eğlence Merkezinde gerçekleşen yemeğe, Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Orhan Çelik, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, okulların yönetici ve öğretmenleri ile aileleri katıldı.
     Gecede açılış konuşmasını meslekte 41inci yılını dolduran Atatürk Ortaokulu Müdürü Ahmet Börcek, yaptı. Tepebaşı Belediyesi Halk Oyunları Ekibinin gösterisi ve sahneye çıkan sanatçı Hira ile Saim Günal şarkılarıyla geceye katılanlara keyifli dakikalar yaşattı.
    
     -Tepebaşı Belediyesinin Sosyal Yaşam Okulu Projesi
    
     (Fotoğraflı)
    
     Tepebaşı Belediyesinin yürüttüğü Sosyal Yaşam Okulu Projesi devam ediyor.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen, öğrenci ve velilere yönelik gerçekleştirilen proje, kapsamındaki etkinlikler, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataçın da katılımlarıyla Namık Kemal Ortaokulunda devam etti.
     Öğrenci ve veliler, Kanatlı Alışveriş Merkezi Müdürü Zehra Kutlunun, Aile içi iletişim ve çocuklara öz güven kazandırmak konusunda anlattıklarını dinledi.
    
     Muhabir: Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Eskişehirden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER