Eskişehirden kısa kısa

Eskişehirden kısa kısa -AK parti Eskişehir Milletvekili Candan Ritmik Sevgi ziyareti


ESKİŞEHİR (A.A) - AK Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can, Odunpazarı Belediyesi ve Aktif Çalışan İş Kadınları Derneği (AÇİKAD) tarafından hayata geçirilen, Ritmik Sevgi projesi kapsamında, eğitim alan çocukları ziyaret etti.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, AK Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can, öğrencileri eğitimler sırasında ziyaret ederek, kendisine verilen enstrümanla eşlik etti.
     Odunpazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı İlhami Atik ve AÇİKAD Başkanı Gülseren Şenyüzlünün de katıldığı ziyarette öğrencilerle tek tek ilgilenen Can, projenin hayata geçirilmesinde emeği olan Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı ve AÇİKAD üyelerine teşekkürlerini bildirdi.
     Odunpazarı Belediyesi ve AÇİKAD tarafından düzenlenen, Ritmik Sevgi projesinin amacının, 8-14 yaş arası Roman çocukları ve gençlerinin müzik yoluyla topluma kazandırılması, doğuştan gelen, babadan oğula geçen müzik çalışmalarının bilimsel boyuta taşınması ve belge vererek iş yaşamına kazandırılması olduğu kaydedildi.
     Eskişehir İlhan Ünügür İlköğretim Okulu, Hacı Nezire Sarıkamış İlköğretim Okulu, Eti Maden İşletmeleri İlköğretim Okulunda okuyan 18 öğrencinin katıldığı, Kasımda başlayan eğitimlerde, belediye tarafından araçlarla mahallelerinden alınan öğrencilerin, Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezinde (YKSM) Hakan Bozdağ eğitmenliğinde 6 farklı enstrümanla ritim eğitimi aldıkları belirtildi.
     Eğitim kapsamında öğrencilere ayrıca AÇİKAD Başkanı Gülseren Şenyüzlü tarafından, görgü kuralları, diksiyon, giyinme ve temizlik konularında da bilgiler verildiği aktarıldı.
    
     -ESİMDER yeni yönetimini seçti-
    
     (Fotoğraflı)
    
     Eskişehir İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneğinin (ESİMDER) Olağanüstü Genel Kurulu, Odunpazarı Belediyesi Kurşunlu Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.
     ESİMDERden yapılan açıklamaya göre, Genel Kurulda yapılan seçimlerde yönetime; Mehmet Kepez, İbrahim Atıcı, Cemal Çavdarlı, Mustafa Özkan, Muammer Demirkan, Nezir Kök ve Selami Bağcının seçildiği kaydedildi.
    
     Muhabir: Yıldız Gündoğmuş
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Eskişehirden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER