Eskişehirsporda transfer

Eskişehirsporda transfer -Kırmızı-siyahlı ekip, Sırbistan Süper Ligi takımlarından FK Radtan Causic ile Mrkelayı transfer etti


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehirspor Kulübü, Sırbistan Süper Ligi ekiplerinden FK Radın iki futbolcusu Goran Causic ile Andrej Mrkelayı renklerine bağladı.
     Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz, Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesislerinde düzenlenen basın toplantısında, orta saha oyuncusu Causici, 1 milyon Avro bonservis bedeliyle 4,5 yıllığına transfer ettiklerini söyledi.
     Şahbaz, Causice yarım sezon için 150 bin, 2013-2015 sezonları için 300er bin, 2015-2017 sezonları için de 400er bin Avro ödeneceğini bildirdi.
     Sağ kanat oyuncusu Mrkelayı ise bu sezon için 100 bin Avro karşılığında kulübünden kiraladıklarını ifade eden Şahbaz, Mrkelayı satın almak istersek takımına 1 milyon Avro ödeyeceğiz. Uzun süredir takip ettiğimiz, teknik direktörümüz Ersun Yanalın da milli takım döneminde tanıdığı, Avrupada birçok takımın talip olduğu 20 yaşındaki iki futbolcunun Eskişehirspora faydalı olacağına inanıyorum dedi.
     Eskişehirspor Kulübü Teknik Asbaşkanı Nihat Çuhadar da Eskişehirsporun hedefi, peşinde koşan bir takım olduğunu belirterek, Causic ve Mrkelanın takıma büyük katkı sağlayacağını kaydetti.
     Causic de Eskişehirspora transfer olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
     Mrkela ise babasının da bir dönem Beşiktaşta forma giydiğini belirterek, Eskişehirsporda başarılı olmak istediğini bildirdi.
     Konuşmaların ardından Causic ile Mrkela, Eskişehirspor forması giyip ön protokole imza attı.
    
     Muhabir: Oktay Özden / Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Eskişehirsporda transfer Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER