ESKKK Malatya Bölge Birliği Toplantısı Darendede

ESKKK Malatya Bölge Birliği Toplantısı Darendede yapıldı


MALATYA (A.A) - Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Malatya Bölge Birliği, yönetim ve denetim kurulu toplantısı Darende ilçesinde yapıldı.
     ESKKK Malatya Bölge Birliği Başkanı İsmet Bayram başkanlığında bir otelde düzenlenen toplantıya Malatya, Adıyaman, Elazığ, Bingöl ve Muştan bölge yönetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantıda katılımcılar, esnaf ve sanatkarların sorunları ile Türk Ticaret Kanunundaki değişiklikler hakkında görüş alışverişinde bulundu.
     Bayram, toplantının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, iki ayda bir düzenledikleri toplantıyı bu defa Darende ESKKK Başkanı Seydi Güşenin daveti üzerine bu ilçede gerçekleştirdiklerini söyledi.
     Yeni düzenlemeye göre kooperatiflerin kredi limitlerinin yükseltildiğini ifade eden Bayram, Daha önce 50 bin lira veren kooperatiflerimiz 100 bin liraya kadar kredi verebilecektir. Faiz oranlarının da düşürülmesi için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Bundan sonra esnaf arkadaşlarımızın devletin desteklediği kredilerden faydalanmasını istiyoruz dedi.
     Katılımcılar, toplantının ardından ilçenin tarihi ve turistik yerlerini gezdi, Hulusi Efendi Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Hamit Hamidettin Ateşi ziyaret etti.
    
     Muhabir: Aslan Tektaş / Yeter Erdine / Ömer Fansa
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber ESKKK Malatya Bölge Birliği Toplantısı Darendede Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER