EXPO 2020 İzmir Gençler Futbol ve

EXPO 2020 İzmir Gençler Futbol ve Basketbol il birincilikleri tamamlandı


İZMİR (A.A) - Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığı okul sporları faaliyetleri kapsamında yer alan EXPO 2020 İzmir gençler futbol ve basketbol müsabakaları sona erdi.
     İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, yaptığı açıklamada, EXPO 2020nin İzmire kazandırılması için herkesin seferber olduğunu, Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak EXPOnun İzmire kazandırılması konusunda İzmirde, Türkiyede ve uluslararası spor faaliyetlerinde tanıtım ve reklam çalışmalarına yardımcı olmak istediklerini kaydetti.
     Mücadelelerde İzmiri temsil edecek futbol ve basketbol takımlarının grup birinciliklerinde İzmiri en iyi şekilde temsil edeceklerine inandığını kaydeden Kaplan, şöyle konuştu:
     EXPO 2020 Genel Sekreterliğine okul sporları faaliyetlerimize destekleri için teşekkür ederim. 2013 yılı faaliyet programında yer alan Dünya Şampiyonalarında, İzmirli takımlarımız ve kafilelerimiz ülkemizi temsil etmek üzere katıldıkları takdirde müsabakalara EXPO 2020 formaları ile katılarak EXPO için oy kullanacak olan ülkelere EXPO 2020yi ve İzmiri en iyi şekilde tanıtmaya çalışacaklar. Takımlarımıza grup müsabakalarında başarılar diliyorum.
     İzmirdeki il birinciliklerinde dereceye giren okullar ve mücadele edecekleri iller şöyle:
     Futbol genç erkekler: Kemalpaşa Özel Yamanlar Bedri Şaşal Anadolu Lisesi (Ankara), Bornova Hayrettin Duran Lisesi (Denizli), Güzelbahçe İMKB Lisesi (Balıkesir)
     Basketbol genç erkekler: Karşıyaka Özel Yamanlar Anadolu Lisesi (İzmir), Büyük Çiğli Özel Türk Okulu (Afyonkarahisar), Şirinyer Anadolu Lisesi (Giresun)
     Basketbol genç kızlar: Özel Hatay Anadolu Lisesi (İzmir), Bayraklı Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi (Giresun), Buca Işılay Saygın Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi (Erzurum)
    
     Muhabir: Ali Korkmaz
     Yayıncı: Tolga Albay
<< Önceki Haber EXPO 2020 İzmir Gençler Futbol ve Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER