EXPO 2020 yöneticileri İl Müdürü Kaplanı

EXPO 2020 yöneticileri İl Müdürü Kaplanı ziyaret etti


İZMİR (A.A) - EXPO 2020 İzmir Genel Sekreter Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Selim Tokmak, Necip Özkan, Genel Sekreterlik İletişim Uzmanı Nazlı Kayı ve Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Erol Karakoç, İzmirin EXPO 2020 adaylığı sürecinde yapılabilecek tanıtım faaliyetleri ile ilgili Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplanı ziyaret etti.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Tokmak, İzmirin EXPO 2020 adaylığı hakkında farkındalık yaratmak, EXPO 2020nin sağlık temasını işlemek amacıyla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilecek spor müsabakalarına EXPO 2020 isminin verilmesini planladıklarını belirtti.
     Tokmak gençlere ulaşmanın en güzel ve sağlıklı yollarından birinin spor olduğunu ve EXPO 2020nin tanıtımının bu yolla yapılmasının faydalı olacağını ifade etti.
     İl Müdürü Metin Kaplan, EXPO 2020nin İzmir ve Türkiye için çok önemli bir organizasyon olduğunu belirtti.
     Sağlık temasının işlenmesi için sporun doğru adres olduğunu bu yolla birçok gence ulaşarak EXPO bilincini kazanmasının sağlanacağını anlatan Kaplan, bu konuda yardıma hazır olduklarını kaydetti.
     Muhabir: Ali Korkmaz
     Yayıncı: Bahri Okumuş
<< Önceki Haber EXPO 2020 yöneticileri İl Müdürü Kaplanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER