Eyüpte Börek Günü düzenlendi

Eyüpte Börek Günü düzenlendi


İSTANBUL (A.A) - Eyüpte Gostivarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği, börek günü düzenledi.
     Eyüp Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, geleneksel hale getirilen börek gününe, Eyüp Kaymakamı Osman Kaymak, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner, Gostivarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Şuayip Tunaboy, Alibeyköy Camisi Derneği Başkanı Bülent Narince ile dernek üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
     Şuayip Tunaboyun derneklerine katkılarından dolayı etkinlik sırasında, Eyüp Belediye Başkanı Kavuncu ve Bayrampaşa Belediye Başkanı Aydınere plaket verdiği bildirildi.
     Açıklamada, Eyüp Belediye Başkanı Kavuncunun şu ifadelerine yer verildi:
     Biz çok büyük bir Eyüp Sultan ailesiyiz. Bu büyük manevi sorumluluğun bilincindeyiz ve her zaman da öyle olacağız. Derneklerimiz, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının öne çıktığı yerler. Tarihiyle, kültürüyle, gelenek ve görenekleriyle büyük bir kültür mirasına sahip olan bizler, birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostluk içinde, herkesin birbirine saygı ve sevgi gösterdiği, herkesin birbirleriyle şefkatle kucaklaştığı, sen, ben ayrımı olmadan, farklılıklarımızın zenginlik olarak görüldüğü bir ülkede yaşıyoruz.
     Bu yolda, doyduğu yerle doğduğu yer arasında güzel köprüler kurarak, kültür mirasımızı gelecek nesillere aktarma çaba ve gayreti içinde olan, insanlığa güzel hizmetler yapmayı kendine amaç edinmiş derneklerimizin her zaman yanındayız.
    
     Muhabir: İstanbul
     Yayıncı: Neşat Ergül
<< Önceki Haber Eyüpte Börek Günü düzenlendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER