FC Lubimez Kulübü yönetim kurulu üyelerinden

FC Lubimez Kulübü yönetim kurulu üyelerinden Bursaspora ziyaret


BURSA (A.A) - Bulgaristanın FC Lubimez Kulübü yönetim kurulu üyeleri, Bursaspor Kulübünü ziyaret etti.
     Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Özlüce Tesislerinde gerçekleşen ziyarette, FC Lubimez Kulübü Başkanı Atanas Stalev ve yönetim kurulu üyelerini, Bursaspor Genel Sekreteri İlhan Uslu, İdari Asbaşkan İsmet Demirel, Altyapıdan Sorumlu Yönetici Necmettin Kocaman, Bursastorelardan Sorumlu Yönetici Nejat Çölek ve Genel Müdür Vekili İsmail Özdemir karşıladı.
     Konuk kulübün başkanı ve yönetim kurulu üyelerini ağırlamaktan çok mutlu olduklarını dile getiren Uslu, Böyle bir ziyareti gerçekleştirdiğiniz için çok teşekkür ediyoruz. Bizler de en kısa zamanda kulübünüze gelerek, sizleri makamınızda ziyaret etmek isteriz. Başkanımız İbrahim Yazıcı ve yönetim kurulumuz adına bu ziyaretten dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum dedi.
     Bursasporun bilgi ve tecrübelerinden faydalanmak için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten FC Lubimez Kulübü Başkanı Atanas Stalev ise Bize karşı göstermiş olduğunuz ilgi ve misafirperverlikten dolayı kulübüm adına teşekkür ediyorum dedi.
     Konuşmaların ardından Uslu, Atanas Staleve, isminin yazılı olduğu Bursaspor formasını hediye etti. Ardından kulüp yetkilileri birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
    
     Muhabir: Cem Şan
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber FC Lubimez Kulübü yönetim kurulu üyelerinden Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER