Fenerbahçe aşkına engel tanımadı

Fenerbahçe aşkına engel tanımadı -Fenerbahçenin hazırlık kampını izlemek için kaykayın üzerine koyduğu leğenin içine giren bedensel engelli genç, her gün sarı lacivertli takımın Topuk Yaylasındaki tesislerine gelerek takımın çalışmal


DÜZCE (A.A) - Fenerbahçenin hazırlık kampını izlemek için kaykayın üzerine koyduğu leğenin içine giren bedensel engelli genç, her gün sarı lacivertli takımın Topuk Yaylasındaki tesislerine gelerek takımın çalışmalarını izliyor.
     Fenerbahçenin Düzce Topuk Yaylasındaki hazırlık kampını takip etmek için kaykayın üzerine koyduğu çamaşır leğeninin içerisine oturarak gönül verdiği takımın hazırlık kampına gelen ve doğuştan iki bacağı olmayan 20 yaşındaki Gürkan Gültekin, lacivertli takımın çalışmalarını izlemek için her gün uzun mesafe katederek tesislere ulaşıyor.
     Kaykayın üzerine koyduğu leğeninin içine oturarak ve ellerine geçirdiği spor ayakkabılarla kaykayını hareket ettiren Gültekin, Fenerbahçenin Topuk Yaylasındaki tesislerinde gelerek sarı-lacivertli takımına destek vermeye çalışıyor.
     Gazetecilere açıklama yapan Gültekin, her gün bu şekilde tesislere gelerek Fenerbahçeli futbolcularla fotoğraf çektirdiğini belirterek, Burada bulunmaktan son derece mutlu oluyorum. Futbolcularla bire bir görüşüp fotoğraf çektiriyorum. Buranın ambiyansı çok güzel olduğu için uzun mesafe kat ederek buraya geldim dedi.
     Tekerlekli sandalyesinin olduğunu vurgulayan Gültekin, Engelli aracım da var fakat onunla rahat edemiyorum. Kaykayı yaşam tarzı olarak kullanıyorum. Sekiz yıldır kaykaya biniyorum dedi.
     Gültekin, üzerine giydiği formayı her geldiği gün birkaç futbolcuya imzalattığını anlatarak, bunun kendisi için çok büyük mutluluk olduğunu söyledi.
    
     Muhabir: Onur Orhan/Ömer Ürer
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Fenerbahçe aşkına engel tanımadı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER