Fethiyespor için eşya piyangosu düzenlenecek

Fethiyespor için eşya piyangosu düzenlenecek -Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Fethiyespor için, kuruluşunun 80inci yılı kutlamaları çerçevesinde eşya piyangosu düzenlenecek


MUĞLA (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Fethiyespor için, kuruluşunun 80inci yılı kutlamaları çerçevesinde eşya piyangosu düzenleniyor.
     Fethiyesporun kuruluşunun 80inci yılı kutlamaları çerçevesinde Kadın Kollarının girişimi ile eşya piyangosu düzenleme çalışmaları başladı.
     Fethiyespor Kadın Kolları ile yönetim kurulu üyelerinden oluşan Fethiyespor heyeti, Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalıkı ziyaret ederek ilk bileti sattı.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çalık, 1. Lige doğru emin adımlarla ilerleyen Fethiyespora herkesin sahip çıkıp destek olmasını istedi.
     Fethiyesporun maçlarını yakından takip ettiğini ifade eden Çalık, özellikle son zamanlardaki başarısının dikkat çektiğine dikkati çekti. Çalık, Tüm ekibi tebrik ediyorum. Özellikle Fethiyesporun son zamanlardaki başarısı bizleri çok sevindirdi. İnşallah 1. Lige çıkarlar. Ben aslında maçlara gelmem, ama Fethiyesporun birkaç maçına gittim. Bundan sonra da geleceğim. Büyük kentlerde futbol ve spor çok önemli ve yeri apayrı. Fethiye için de bu geçerli. Şampiyonluk yolunda ilerleyen Fethiyesporun yanında olacağız diye konuştu.
     Fethiyespor Kadın Kolları Başkanı Güler Alpman da Fethiyespor Kadın Kollarının yeni kurulduğunu, Fethiyespora kadınlar olarak destek verdiklerini kaydetti.
     Alpman, Muğlanın tek profesyonel futbol takımının Fethiyespor olduğunu belirterek, Fethiyespor sadece Fethiyenin değil tüm Muğlanın tanıtımını yapmaktadır. Fethiyemizi ve Muğlamızı Türkiyede en iyi şekilde temsil edip, adını duyuruyoruz. Fethiyespora destek amacıyla eşya piyangosu düzenliyoruz. İlk bileti de size getirdik dedi.
     Fethiyespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Türk ise şampiyonluk yolunda çok önemli bir sürece girildiğini anlatarak, Fethiyespor eşya piyangosu kısa bir süre içerisinde Fethiyede yaşayan vatandaşlar tarafından tüketilecek. Ben buna inanmaktayım. Bu konuda hiçbir şüphem yok. Piyango biletlerimiz kulübümüzden, otopark gişelerimizden satışa çıkmıştır diye konuştu.
     Başkanvekili Hasan Aydemir, Başkan Yardımcısı İsmail Türk, Genel Sekreter Arif Okan Uysal, Kadın Kolları Başkanı Güler Alpman, Ayla Ersözlü ve Gülseren Kılıçtan oluşan heyet daha sonra İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Kocabıyık ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Gültekini de ziyaret ederek eşya piyangosu için destek istedi.
    
     Muhabir: Durmuş Genç
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Fethiyespor için eşya piyangosu düzenlenecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER