FIBA Kadınlar Avrupa Kupası

FIBA Kadınlar Avrupa Kupası -Mersin Büyükşehir Beledilesi, Spartak Noginsk maçına hazırlanıyor


MERSİN (A.A) - FIBA Kadınlar Avrupa Kupası (C) Grubunda mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi, Spartak Noginsk maçına hazırlanıyor.
     Mersin Büyükşehir Belediyesi Menajeri Suat Özdal, yaptığı yazılı açıklamada, takımın perşembe günü saat 18.00de Adana Menderes Spor Salonunda Rusyanın Spartak Noginsk takımıyla karşılaşacağını belirtti.
     Bu önemli müsabakada Adana ve Mersinli basketbol severlerin desteğine ihtiyaç duyduklarını ifade eden Özdal, şunları kaydetti:
     Spartak Noginskle oynayacağımız maçı önemsiyoruz. Rakibimiz etkili, savunma yönü güçlü olan bir ekip. Biz de yetenekli oyunculara sahibiz. Eksiklerimiz var ama kazanan taraf olmak ve Avrupa Kupasında yolumuza başarılı bir şekilde devam etmek istiyoruz. Bu maçtan alacağımız galibiyetle ilk 16da sıralamada iyi bir yer edinmek istiyoruz. Avrupanın güçlü 16 takımı arasında yer almak Mersin adına sevindirici. Kulüp başkanımız Mehmet Özcan ve yöneticilerimizin desteğini yanımızda hissetmek bize ayrı bir güç veriyor. Rusyanın güçlü ekibiyle oynayacağımız bu önemli karşılaşmada tüm basketbol severleri aramızda görmek istiyoruz.
    
     Muhabir: Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber FIBA Kadınlar Avrupa Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER