Finike Belediyesi, Yaz Spor Şenliği yapacak

Finike Belediyesi, Yaz Spor Şenliği yapacak


ANTALYA (A.A) - Finike Belediye Başkanı Nail Dülgeroğlu, Yaz Spor Şenliğinin organizasyonuyla ilgili ilçede görev yapan beden eğitimi öğretmenleriyle bir araya geldi.
     Finike Belediyesinde gerçekleştirilen toplantıda, 14-18 Mayıs tarihlerinde okullar arasında masa tenisi, top sektirme, penaltı ve satranç dalında turnuva yapılması kararlaştırıldı.
     Öğretmenlerle fikir alışverişinde bulunan Belediye Başkanı Nail Dülgeroğlu, spor şenliği organizasyonu için destek istedi. Dülgeroğlu, okullar arasında yapılacak turnuvada dereceye girenlere 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramında yapılacak törende ödül vereceklerini kaydetti.
     Yaz Spor Şenliğinin ikinci aşamasının da 19 Mayıs tarihinden sonra vatandaşların katılımıyla gerçekleşeceğini anlatan Dülgeroğlu, Masa tenisi, sokak basketbolu, voleybol, plaj voleybolu turnuvasının yer aldığı spor faaliyetlerinde dereceye girenlere de 24. Finike Festivalinde ödül vereceğiz dedi.
     Gençler arasında sporu teşvik etmek istediklerine dikkati çeken Dülgeroğlu, gençleri teknolojinin getirdiği kötü alışkanlıklardan, internet kafelerden, kahvehane köşelerinden uzaklaştırmayı amaçladıklarını dile getirdi.
     Yaz Spor Şenliğini halkın desteğiyle geleneksel hale getirmeyi düşündüklerini kaydeden Dülgeroğlu, katılanların fiziksel, ruhsal, sosyal yaşantılarına canlılık kazandırmayı ve centilmenlik çerçevesinde spor yapmalarını hedeflediklerini belirtti.
     (FS-MUH-GÜÇ)
<< Önceki Haber Finike Belediyesi, Yaz Spor Şenliği yapacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER