Fırtına Vadisi Vali Recep Yazıcıoğlu Kano

Fırtına Vadisi Vali Recep Yazıcıoğlu Kano ve Rafting Spor Turizmi Projesi tamamlandı


RİZE (A.A) - Ardeşende yapılan Fırtına Vadisi Vali Recep Yazıcıoğlu Kano ve Rafting Spor Turizmi Projesi çalışmaları tamamlandı.
     Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA), Rize Valiliği, Ardeşen Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği, Ardeşen Belediye Başkanlığı, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile Kano Federasyonunca hazırlanan proje, 1 ay sonra hizmete girecek.
     İl Genel Meclisi Başkanı Hakan Gültekin, Proje Koordinatörü Ardeşen Özel İdare Müdürü Dursun Yaşaroğlu, İl Genel Meclisi üyeleri Dursun Ofluoğlu ve Dursun Ali Balsüzen, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Ramazan Hakan Bozkan ile diğer ilgililer projeyi inceledi.
     Proje koordinatörü Yaşaroğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, projelerinin yüzde 98 oranında tamamlandığını, ufak tefek eksikliklerinin olduğunu söyledi.
     Proje haricinde imalatlarının da olduğunu belirten Yaşaroğlu, şunları söyledi:
     Bu imalatları da Belediyemiz şirketinin ciddi katkıları ile hayata geçirdik. Özellikle kano ve rafting alanında zor bir imalat gerçekleştirdik. İlk etapta tereddütlerimiz olmasına rağmen çok güzel bir çalışma çıktı ortaya. Projemiz tamamlandı. Son eksiklikleri de tamamlamamız halinde 1 ay sonra açılışını gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Gerçekleştirecek olduğumuz açılışın Ardeşen Kaymakamlığı ve Ardeşene uygun bir açılış olmasını bekliyoruz. Sonucuna baktığımızda çok güzel bir proje oluştu. Bu proje bölgemize ve ülkemize örnek bir proje oldu. İnşallah bölge ve ülke turizmine önemli katkıları olur ve herkes bundan istifade eder.
    
     Muhabir: Zekeriya Sarıhan
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Fırtına Vadisi Vali Recep Yazıcıoğlu Kano Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER