Fotoğrafçılık kursuna katılanlara sertifikaları verildi

Fotoğrafçılık kursuna katılanlara sertifikaları verildi


ZONGULDAK (A.A) - Karaelmas Gazeteciler Derneğince (KGD) düzenlenen fotoğrafçılık kursuna katılanlara sertifikaları verildi.
     Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız, sertifika dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, fotoğrafçılığın bir meslek olduğunu söyledi.
     Fotoğrafın yorum katmadan olayı anlattığını, fotoğrafın bir gerçeklik olduğunu ifade eden Ayyıldız, Gazetecinin çektiği fotoğrafın olayı kamuoyunun da daha iyi anlaması için önemlidir. Çekilen fotoğrafa yorum katılmadan sunulması gerekir. Gazeteci arkadaşlarımdan Zonguldakı daha iyi anlatan fotoğraflar istiyorum dedi.
     KGD Başkanı Osman Sav da kursun, Fatih Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu ile Zonguldak Fotoğrafçılık Derneği işbirliğinde düzenlendiğini ve 36 kursiyerin bir ay boyunca toplam 96 saat ders alarak belge almaya hak kazandığını belirtti.
     İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Satılmış Tunçkaya, Fatih Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Zülfikar Uçarın katıldığı törende, kursiyerlere sertifikaları protokol üyeleri tarafından verildi.
    
     Muhabir: Faik Erez / Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Fotoğrafçılık kursuna katılanlara sertifikaları verildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER