FÜ Hastanesinde tedavi gören çocuklar için

FÜ Hastanesinde tedavi gören çocuklar için oyun salonu açıldı


ELAZIĞ (A.A) - Fırat Üniversitesi (FÜ) Hastanesinde tedavi gören çocuklar için oyun salonu açıldı.
     Murat İlkokulu Müdürü Bedri Atabay, hastanede düzenlenen törende yaptığı konuşmada, okullarının sorumluluğunda FÜ Hastanesinde 17 Ekim 2012de hastane sınıfı açıldığını anımsattı.
     Çocukların eğitim-öğretiminin yanında rehabilitelerinin de çok önemli olduğunu belirten Atabay, bu amaçla hastane sınıfının yanına bir de oyun salonu açmak istediklerini söyledi.
     Hastane başhekimi Prof. Dr. Mehmet Sait Berilgenin, oyun salonu için kendilerine bir oda tahsis ettiğini belirten Atabay, şunları söyledi:
     Sonrasında hem hastane sınıfının yenilenmesi hem de oyun salonunun kurulması noktasında mali külfetin okulumuz bütçesini aştığını gördük. Tam da bu zamanda Elazığ 54. Bakım Merkezi Komutanlığı personelinin de maddi manevi desteği ve üstün çalışma performansıyla sınıfımızı ve salonumuzu bu seviyeye getirdik.
     Konuşmanın ardından Vali Yardımcısı Mesut Gençtürk, FÜ Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, 8. Kolordu Komutanlığı Genel Sekreteri Albay Mustafa Şencan, 54. Bakım Merkezi Komutanlığında görevli Albay Murat Gökçe ve FÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Berilgen tarafından oyun salonunun açılışı yapıldı.
    
     Muhabir: Ramazan Kaya / Ömer Fansa
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber FÜ Hastanesinde tedavi gören çocuklar için Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER