Futbol sahası için ödenek

Futbol sahası için ödenek


BARTIN (A.A) - AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Ömertepesi futbol sahası için Gençlik ve Spor Bakanlığınca 500 bin lira ödenek aktarıldığını söyledi.
     Tunç, futbol sahasındaki incelemelerinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Atatürk Stadyumunda zemin yenileme ve bakım onarım çalışmalarını başlattıklarını, bu nedenle Bartınsporun 2012-2013 Bölgesel Amatör Lig (BAL) müsabakalarını Ömertepesi futbol sahasında oynayacağını söyledi.
     Futbol sahasının yetersiz olan tribün ve soyunma odalarının yerine yenisinin inşa edileceğini anlatan Tunç, şöyle konuştu:
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan proje kapsamında, sporcu ve hakem soyunma odaları, idari oda ve 2. katında müsabaka izlemek için VIP salonu bulunan 500 metrekare 2 katlı, prefabrik soyunma odası binası yapılacak. Yine 500 kişilik kapalı tribünün de yer aldığı proje kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığınca 500 bin lira ödenek aktarıldı. Önümüzdeki günlerde yapılacak ihalenin ardından çalışmalara başlanacak ve futbol sahası BAL ligine hazır hale getirilecektir.
    
     Muhabir: Selim Bostancı / Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Futbol sahası için ödenek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER