Futbol

Futbol -Kardemir Karabükspor Basın Sözcüsü Alak: -Ligde kararlılıkla, haddimizi aşmadan, en iyi yerde olabilmek için var gücümüzle mücadele ediyoruz


KARABÜK (A.A) - Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor Basın Sözcüsü Ziya Alak, Ligde kararlılıkla, haddimizi aşmadan, en iyi yerde olabilmek için var gücümüzle mücadele ediyoruz dedi.
     Alak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu hafta sonu sahalarında ligin kaliteli takımlarından Bursaspor ile karşılaşacaklarını ve bu maçın hazırlıklarına tesislerinde devam ettiklerini söyledi.
     Takımda sakat olan bazı oyuncuların iyileşmesinden dolayı mutlu olduklarını, onların da kadroya dahil olmasıyla daha güçlü olacaklarını ifade eden Alak, şöyle devam etti:
     Şu anda ortaya koyduğumuz futbol her kesim tarafından takdir ediliyor. He maçta sahaya kendi futbolumuzu yansıtarak göze hoş gelen oyun sergilemeye çalışıyoruz. Bunu da başardığımızı düşünüyoruz. Ligde kararlılıkla, haddimizi aşmadan, olabildiğimiz en iyi yerde olmak için var gücümüzle mücadele ediyoruz. Bu hafta rakibimiz Bursaspor. Bursa ligin en iyi takımlarından. Zor maç olacak. Taraftarlarımızın da desteği ile galip gelmek için sahada mücadele edeceğiz.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER