Futbol: Bölgesel Amatör Lig

Futbol: Bölgesel Amatör Lig -BAL 7. Grupta mücadele eden Kumluca Belediyespor, deplasmanda yapacağı Bucak Belediyesi Oğuzhanspor maçına hazırlanıyor


ANTALYA (A.A) - Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grupta mücadele eden Kumluca Belediyespor, hafta sonu deplasmanda yapacağı Bucak Belediyesi Oğuzhanspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.
     Ligin ilk yarısında istediği gibi bir futbol ortaya koyamayan, ikinci yarıda ise oynadığı iki maçtan 4 puan alarak üst sıralar için ümitlenen Kumluca Belediyesporda hedef hafta sonu deplasmanda oynayacağı Bucak Belediyesi Oğuzhanspor maçını kazanmak.
     Teknik Direktörü Mesut Altun yönetiminde hazırlıklarını sürdüren Kumluca Belediyesporda cezalı oyuncu bulunmazken, Engin ve Emrenin sakatlıkları devam ediyor. Her iki futbolcunun da hafta sonu oynayıp oynamayacaklarının maç günü belli olacağını belirten teknik direktör Altun, takımdaki diğer oyuncuların moral motivasyonlarının iyi olduğunu söyledi.
     Ligin ikinci yarısına iyi başladıklarını ve deplasman maçlarından galip gelmeleri durumunda üst sıralara yükselişlerinin süreceğini ifade eden Altun, hedeflerinin lig sonunda play-offa kalmak olduğunu belirtti.
     Ligin ilk yarısında çok basit puan kaybettiklerini anımsatan Altun, Ancak devre arası transferlerimiz ve diğer oyuncularımızla birlikte takım olarak hedefimiz ilk üç sırada yer almak. Bu konuda elimizden geleni yapıyoruz. Önümüzde önemli bir deplasman maçı var, bunu kazanmamız halinde ligdeki çıkışımız sürecek. Ben oyuncularıma bu konuda güveniyorum, taraftarlarımızdan da bize güvenerek her zaman takımlarını desteklemelerini bekliyorum dedi.
     Bölgesel Amatör Liginin 17. haftası öncesi Kumluca Belediyespor 28 puanla 6. sırada yer alırken, deplasmanda karşılaşacağı Bucak Belediyesi Oğuzhanspor 18 puanla 10. sırada bulunuyor.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Futbol: Bölgesel Amatör Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER