Futbol: Maçın ardından

Futbol: Maçın ardından -Samsunspor Teknik Direktörü Durmuş: -"Aslolan ligde kalmaktı" -Adana Demirspor Teknik Direktörü Uğur: -"Adana Demirspor olarak hedeflediğimiz yere gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz"


SAMSUN (A.A) - Samsunspor Teknik Direktörü Besim Durmuş, 1-1 berabere kaldıkları Adana Demirspor maçına ilişkin, "Aslolan ligde kalmaktı" dedi.
     Durmuş, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, Samsunspor ile 1.5 yıllık mukavelesinin bulunduğunu ve 1 yıl daha sözleşmesinin devam ettiğini söyledi.
     Samsunsporun genç oyuncularına güvendiğini belirten durmuş, "Bu sene daha güzel işler yapabilirdik, o enerjiyi de ortaya çıkardık. Ligde daha üstlere de çıkabilirdik ama aslolan ligde kalmaktı. Takımımız alt yapıdan gelen oyuncularla kendi kültürünü de oluşturmaya başlattı. İnşallah büyüyerek Samsunspor eski günlerine geri dönecektir" diye konuştu.
     Durmuş, Hatay Reyhanlıdaki patlamaları da şiddetle kınadı.
    
     -Adana Demirspor cephesi-
    
     Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur ise, Anneler günü kutlayarak, "Adana Demirspor olarak hedeflediğimiz yere gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Zorlu bir süreçten sonra buraya gelmek bizim adımıza çok önemliydi. İnşallah önümüzdeki süreçte Adana Demirsporu Süper Lige çıkartmanın hesaplarını yapacağız. Samsunspor futbolu güzelleştirmek adına çok güzel şeyler yaptı. Onları da kutluyorum" şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: İlyas Gün
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Futbol: Maçın ardından Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER