Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar: Bu hafta ortaya koyacağımız agresif, arzulu futbolla Adanasporu mağlup etmek istiyoruz


İZMİR (A.A) - Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, ligde bu hafta karşılaşacakları Adanasporu, ortaya koyacakları agresif ve arzulu futbolla mağlup etmek istediklerini söyledi.
     Sait Karafırtınalar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ikinci devresinde özellikle ilk 6 haftanın kendileri için zorlu bir süreç olduğunu ifade ederek, Adanaspor karşılaşmasının da zorlu bir maç olacağını belirtti.
     Bu haftaki rakiplerinin, hızlı hücuma yatkın oyunculara sahip olduğuna işaret eden Karafırtınalar, şunları kaydetti:
     Bizim iç sahada puan kaybetmememiz lazım. Bu hafta ortaya koyacağımız agresif, arzulu futbolla Adanasporu mağlup etmek istiyoruz. İkinci devrede iki takımın da iyi oynamadığı müsabakada, Torku Konyaspora bir duran top sonrasında yediğimiz golle yenildik. Geçen hafta kadrosunu güçlendiren Kayseri Erciyesspora karşı iyi oyun oynayarak bir puan almasını bildik. Bu hafta da iyi oyunumuzu sürdürüp, Adanaspor karşısında sahadan 3 puanla ayrılmak istiyoruz.
     Bucasporda sakatlığı devam eden Emre Balakın dışında eksik futbolcu bulunmuyor.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER