Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Şanlıurfaspor, teknik direktör Çetinerle yoluna devam edecek


ŞANLIURFA (A.A) - PTT 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor Kulübü, gelecek sezon da takımı teknik direktör Raşit Çetinerin çalıştıracağını açıkladı.
     Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, son haftalarda Çetiner ve futbolcular hakkında çıkan olumsuz haberlerin gerçeği yansıtmadığı ifade edildi.
     Ligi en iyi yerde bitirmeye çalışan ve son iki haftada galibiyeti düşünen futbolcu ve teknik heyete güvenin tam olduğu belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
     "Takımımızın son haftalardaki mücadelesinin ardından istikrar ve başarıyı yakalayan futbolcularımız ve teknik heyetimize karşı bazı kesimler tarafından sosyal medyada gerçeği yansıtmayan açıklamalar yapıldığını üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Uzun süredir Şanlıurfasporun başarısız olmasını arzulayan bazı şahıslar, son günlerde teknik direktörümüz Raşit Çetinere karşı mesnetsiz ve gerçeği yansıtmayan iftira kampanyaları yapmaktadır. Şanlıurfaspor ile 1,5 yıllık sözleşmesi bulunan teknik direktör Raşit Çetinerle yola devam edeceğiz. Gelecek sezonun çalışmalarına şimdiden başladık. Teknik heyetimiz ve futbol şubesinin raporları doğrultusunda şampiyonluğu yakalayacak bir ekip oluşturacağız."
    
     Muhabir: Halil Fidan / Müslüm Etgü / Veli Gürgah
     Yayıncı: Mustafa Yıldız

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER