Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Adana Demirsporlu futbolcular alacakları ödenmediği gerekçesiyle antrenmana çıkmadı -Kulüp Başkanı Serin: Sorunu çözdük takım yarın antrenmana çıkacak


ADANA (A.A) - PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirsporun futbolcuları, alacakları ödenmediği gerekçesiyle antrenmana çıkmadı.
     Mavi lacivertli takımın futbolcuları Adana Demirspor Aytaç Durak Tesislerinde yapılması planlanan antrenmana çıkmadı. Kulüp Başkanı Önder Serin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, futbolcularla yönetim arasında ödeme ile ilgili bir sıkıntı olduğunu, bu nedenle futbolcuların antrenmana çıkmama kararı aldığını belirterek, Ancak yaptığımız görüşmelerde sorunu çözdük, takım yarın yapılacak antrenmana çıkacak dedi.
     Teknik Direktör Mustafa Uğur ise girişimler sonucu futbolcular ile yönetim arasında görüşmeler yapıldığını ifade etti ve şöyle konuştu:
     Bizim de gayretlerimizle oyuncular ile yönetim belirli bir noktada anlaştılar. Yönetim ödeme yapmayı taahhüt etti. Futbolcularımızla yarın çalışmalara başlayacağız. Sorunun çözülmesinden dolayı mutluyuz. Hafta sonu oynanacak Samsunspor maçı hazırlıklarına yarın başlayacağız. Samsunspor maçını kazanarak devreyi mutlu bir şekilde bitirmek istiyoruz.
    
     Muhabir: Volkan Kaşık / Anıl Bağrık / Hüseyin Burak Demirer
     Yayıncı: İbrahim Uyar

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER