Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Torku Konyasporlu futbolcu Kılıçaslan: -Bucaspora kariyerimin en güzel ve en anlamlı gollerinden birini attım


KONYA (A.A) - Torku Konyasporun golcü futbolcusu Erdal Kılıçaslan, Bucaspora kariyerinin en güzel ve en anlamlı gollerinden birini attığını belirtti.
     Kılıçaslan, yaptığı açıklamada, galibiyetle başladıkları sezonun ikinci devresinde aynı başarıyı devam ettirerek Süper Lige yükseleceklerini söyledi.
     İkinci yarıya moralli başlamak adına Bucaspor galibiyetinin büyük önem taşıdığını anlatan Kılıçaslan, Maça iyi başladık. Pozisyonlarımız vardı ama bunları değerlendiremedik. Serbest vuruştan bulduğumuz golle öne geçtik. Bucaspora kariyerimin en güzel ve en anlamlı gollerinden birini attım. İkinci yarıda yakaladığımız fırsatları golle sonuçlandırabilseydik daha rahat bir maç olabilirdi. Her şeye rağmen kazandığımız için mutluyuz diye konuştu.
     Kılıçaslan, sahalarında 1461 Trabzon ile zorlu bir maç oynayacaklarını, tek düşüncelerinin deplasmanda yakaladıkları galibiyet serisini iç sahada devam ettirmek olduğunu dile getirdi.
    
     Muhabir: Mümin Altaş
     Yayıncı: Ahmet Kayır

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER