Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Samsunspor Genel Koordinatörü Hasan Şengün: Kendi sahamızda ilk galibiyetimizi alıp Samsunsporu hak ettiği yere taşıyacağız


SAMSUN (A.A) - Samsunsporun genel koordinatörü Hasan Şengün, Kendi sahamızda ilk galibiyetimizi alıp Samsunsporu hak ettiği yere taşıyacağız dedi.
     Hasan Şengün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, teknik direktör Besim Durmuşun raporu doğrultusunda takıma 7 oyuncu transfer ettiklerini söyledi.
     PTT 1. Lig için önemli oyuncular alındığını belirten Şengün, şöyle konuştu:
     İdari anlamda da oyucularımıza verdiğimiz sözleri yerine getirdik. Her bakımdan takımımızın başarılı olması için gerekeni yaptık. Bundan sonra sanıyorum oyuncularımızda bunun gereğini yapacaklar ve Samsunsporu layık olduğu yere getirecekler. 7 oyuncunun transfer edilmesi ve yeniden bir takım oluşturulması kolay bir şey değil. Fakat kısa süre içinde oyuncular kaynaştı, onun için futbolcularımıza güveniyoruz. Kendi sahamızda ilk galibiyetimizi alıp Samsunsporu hak ettiği yere taşıyacağız.
     Öte yandan Samsunspor, yarın kendi sahasında oynayacağı Göztepe maçının hazırlıklarını sürdürdü. Futbolcular, Besim Durmuş yönetiminde ter idmanının ardından şut çalışması yaptı.
    
     Muhabir: İlyas Gün / Mehmet Kumcağız
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER