Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Samsunspor Basın Sözcüsü Yılmaz: -Göztepe maçıyla beraber üzerimizdeki ölü toprağını attık


SAMSUN (A.A) - PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunsporun basın sözcüsü Mehmet Yılmaz, Göztepe maçıyla beraber üzerimizdeki ölü toprağını attık dedi.
     Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Göztepe maçında Samsunsporlu taraftarların tribünleri doldurmasının sevindirici olduğunu söyledi.
     Samsunspor, Samsunun ruhunda var ifadelerini kullanan Yılmaz, Göztepe maçında galip gelememe talihsizliğini üzerimizden attık diye düşünüyorum. Bundan sonra güzel günler gelecek. Zaten takımımız devre arası kampında gösterdiği performansla güzel günler geleceğini bize göstermişti. Umut veren bir takımımız oldu ve üzerimizdeki ölü toprağını atmış olduk. Bundan sonra galibiyetlerin devamı gelecektir. Takımımız her geçen hafta daha iyi oynayarak hem taraftarlarımızı hem de bizi sevindirecektir diye konuştu.
     Samsunsporluların birlik olması gerektiğine işaret eden Yılmaz, Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Karın her zaman yanında olmamız lazım. Çünkü Samsunspor hepimizin. Dolayısıyla birlikteliği sağlarsak potansiyeli olan güçle bir camiayız ve çok iyi yerlere gelebiliriz. Bu galibiyet üzerimizden baskıyı kaldırdı. Bundan sonra Kartalspor ile 6 puanlık bir maça çıkacağız. Kendi sahamızda Kartalsporu da yenerek ligde üst sıralara tırmanacağız şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: İlyas Gün
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER