Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Kayseri Erciyesspor takım kaptanı Emrah Bozkurt: Sahamızdaki maçların tamamını alırsak yarışta büyük avantaj elde ederiz


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Erciyesspor takım kaptanı Emrah Bozkurt, Sahamızdaki maçların tamamını alırsak yarışta büyük avantaj elde ederiz dedi.
     Kayseri Erciyessporlu futbolcular Emrah Bozkurt, Gerard Gohou, Fatih Kılıçkaya ve Sofiane Hanni, Melikşah Üniversitesindeki söyleşide öğrencilerle bir araya geldi.
     Futbolcular söyleşide, kulübün sosyal sorumluluk projesi kapsamında öğrencilerle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Öğrencilerin çeşitli sorularına cevap veren futbolcular, futbolla ilgili anılarını da öğrencilerle paylaştı.
     Burada açıklamalarda bulunan takım kaptanı Emrah Bozkurt, sezon sonunda Süper Lige çıkacaklarına inandıklarını belirterek, şöyle devam etti:
     Hedefimiz olan Süper Lig doğrultusunda yol alıyoruz. 22 hafta sonunda ligin zirvesinde yer alıyoruz. Önümüzde oynayacağımız 12 karşılaşma daha var. Bu 12 maçın 7sini sahamızda 5ini deplasmanda yapacağız. Sahamızdaki maçların tamamını alırsak yarışta büyük avantaj elde ederiz. Deplasmanda zaten ligin en fazla puan toplayan takımıyız. İnşallah sezon sonunda mutlu sona ulaşacağımızı düşünüyoruz.
     Emrah Bozkurt, bir öğrencinin takımın son haftalarda iç sahada maç kazanamamasına ilişkin sorusu üzerine, Son dönemlerde iç sahada kazanamıyoruz. Kaybedilen maçlar illaki olacak. Lig uzun bir maraton. Bizim şanssızlığımız içerde puan kaybetmemiz. Fakat deplasmanlarda gösterdiğimiz performansla iç sahadaki kayıpları telafi ettik. Önümüzdeki Tavşanlı Linyitspor maçını kazanarak, bu şansızlığa da son vermeyi düşünüyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Mustafa Önal / Orhan Canbulatel
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER