Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Bucaspor Kulübü Basın Sözcüsü Cumhur Kaynar: Bu hafta Mehmet Batdal ve Umut Gündoğanın cezalı olması takımımızı çok etkiledi


İZMİR (A.A) - PTT 1. Ligde Ankaragücü ile 0-0 berabere kalan Bucasporun basın sözcüsü Cumhur Kaynar, Bu hafta Mehmet Batdal ve Umut Gündoğanın cezalı olması takımımızı çok etkiledi dedi.
     Kaynar, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ankaragücü maçında sakatlanan takım kaptanı Zafer Çevikin sezonu kapatmasından dolayı üzgün olduklarını, Zaferin bir an önce sahalara döneceğini tahmin ettiğini söyledi.
     Ankaragücünün bulunduğu konum nedeniyle maçın kolay geçeceğinin düşünüldüğünü ancak böyle olmadığını kaydeden Kaynar, sözlerini şöyle sürdürdü:
     Tabii ki maç sahada kazanılıyor, Ankaragücü 10 kişi ile mücadele etti ve deplasmandan puan çıkardı. Onları tebrik ediyoruz. Biz yine önümüzdeki maçlara bakacağız. Önümüzde zorlu bir Kartalspor maçı var. Biz Kartalsporu deplasmanda yenebilecek güçteyiz. İyi bir kadromuz var, bu hafta Mehmet Batdal ve Umut Gündoğanın cezalı olması takımımızı çok etkiledi. Takım kaptanımız Zafere geçmiş olsun diliyoruz. Zafer Çevik bugüne kadar takımımıza yaptığı katkıyı sezon sonuna kadar takımın yanında olarak vermeye devam edecektir.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER