Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Torku Konyaspor Teknik Direktörü Tütüneker: -"Torku Konyasporu hak ettiği Süper Lige taşımak istiyoruz. Bunu başaracak inanca sahibiz"


KONYA (A.A) - Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, takımı hak ettiği Süper Lige taşımak istediklerini, bunu başaracak inanca sahip olduklarını söyledi.
     Tütüneker, yaptığı açıklamada, 4 maçlık galibiyet serisindeki arzu, istek ve hırsı Karşıyaka maçında sahaya yansıtamadıkları için berabere kaldıklarını belirtti.
     PTT 1. Ligde, Süper Lige çıkma, play-offa kalma ve ligde tutunma adına inanılmaz bir mücadele yaşandığını aktaran Tütüneker, bulundukları konumu hak ettiklerini söyledi.
     Manisaspor karşısında alınacak 3 puanın çok önemli olduğunu vurgulayan Tütüneker, "Biz bu kadronun başarılı olacağına inandık ve bu inancımızı oyuncularımız gördü. Görevde bulunduğumuz 18 maçlık sürede 32 puan topladık. Bu küçümsenemeyecek bir başarı. Ama daha işimiz bitmedi. Torku Konyasporu hak ettiği Süper Lige taşımak istiyoruz. Bunu başaracak inanca sahibiz" diye konuştu.
     Tütüneker, play-off iddialarını korumak için hafta sonu Manisaspor karşısında mutlaka kazanmaları gerektiğini, oyuncularına güvendiğini dile getirdi.
    
     Muhabir: Mümin Altaş
     Yayıncı: Ahmet Kayır

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER