Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Cüneyt Biçer: Turgutlusporu yenerek yolumuza kayıpsız bir şekilde devam etmek istiyoruz


AYDIN (A.A) - Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Cüneyt Biçer, ligin ikinci yarısına galibiyetle başladıkları için sevinçli olduklarını, hafta sonu kendi sahalarında oynayacakları Turgutluspor maçında da aynı başarıyı sürdürmek istediklerini söyledi.
     Cüneyt Biçer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Turgutluspor maçı hazırlıklarına Esat Ergüler Spor Tesislerinde başladıklarını belirtti.
     Deplasmanda Tepeciksporu yenerek ligin ikinci yarısına 3 puanla başlamanın çok önemli olduğunu kaydeden Biçer, Bu hafta sonu kendi sahamız ve taraftarımız önünde Turgutluspor ile karşılaşacağız. Rakibimizin gücünü biliyor ve maç için hazırlıklarımızı sıkı bir şekilde sürdürüyoruz. Turgutlusporu yenerek yolumuza kayıpsız bir şekilde devam etmek istiyoruz diye konuştu.
     Biçer, takım oyuncularından Fatih Özer, Hüseyin, Ümit ve Tolganın sakatlıklarının sürdüğünü, İsmailin ise kart cezasının sona erdiğini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Bahattin Albayrak / Gökmen Şireci / Tolga Albay
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER